duminică, 18 septembrie 2011

DOMNULE SCURHAN, MAI STUDIATI INCA O DATA CLASAMENTUL LA OPEN SAH PETROSANI 2011

        A aparut in zvj din data de 22 august 2011 un articol referitor la meritele sahistilor petroseneni la Open sah Petrosani 2011 (vezi http://gazetavaii.ro/pdf/2011-8-23.pdf) in care domnul Scurhan, intentionat sau nu, a furnizat o serie de informatii eronate legate de clasamentele finale la grupa 14 ani. Asta pe langa faptul ca participarea micutului sahist Andrei Secrieru in varsta de 8 ani la grupa de 14 ani, a fost etichetata ca un act de curaj  cu o tenta ironica ...
        In clasamentul general Andrei Secrieru s-a clasat pe locul al II-lea cu 6,5 puncte. Ca urmare castigatoarea turneului nu a fost urmata de elevii domnului Scurhan, conform articolului respectiv, ci de Andrei Secrieru (vezi clasamentul general http://chess-results.com/tnr54739.aspx?art=1&lan=1). Domnule Scurhan, pentru a scoate in evidenta elevii dumneavoastra nu este corect sa minimalizati si ironizati performantele acestui micut sahist, care v-a demonstrat ca este mai bun decat acestia.
       Mai e de adaugat faptul ca pe situl dumneavoastra ati omis sa treceti participarea celor doi sahisti ai Vaii Jiului la Festivalul Hermannstadt: Andrei Secrieru de la C.S. Vulcan si elevul dumneavoastra, Sabin Mario Deaconescu, de la Sibiu, unde Andrei a ocupat locul III, iar Mario locul IX. Asta e motivul pentru care nu ati postat nimic????
       Sunt de acord ca in calitate de antrenor va laudati elevii dar, va rog, nu minimalizati performantele unui copil ca Andrei, pentru ca stiti foarte bine ca ele sunt rezultatul multor ore de munca. Ganditi-va ca e doar un copil...si nu-l mai nedreptatiti din dorinta de a iesi in evidenta!
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu