miercuri, 17 august 2011

Medalii de bronz la Sibiu la sah clasic si blitz

http://cvj.ro/arhiva/ZS%20Nr%20299%20Joi%2018%20August%202011.pdf
Stancu înainte de singura bătaie primită
Baiaş Livia intimidând adversarul.....

Clujanul Zeriu

Cu Cristache de la Buftea

Cu Diaconescu

Cu Mirăuţă


Singura bătaie primită dar care ne+a costat.....



Premiere sah clasic Andrei

Premiul III la sah clasic băieţi 12 ani

Premiul III la blitz

Medalie de bronz la şah clasic

Medaliaţii la şah clasic


            În perioada 5-11 august 2011 a avut loc la Sibiu, Festivalul Internaţional de Sah Hermannstadt, desfăşurat în sistem elveţean, 9 runde, sistem de joc 90 min (40 mutări) + 30 min (KO), total 4 h partida.
            La copii au participat 50 de şahişti de la cluburile din ţară: Bucureşti, Sibiu, Craiova, Buftea, Alexandria, Petroşani, Cluj şi Vulcan.
Micuţul şahist de la clubul C.S.Vulcan, Andrei Secrieru, antrenat de domnul antrenor Teodor Berinţan, a surprins din nou prin prestaţia sa. Deşi provenind de la un club relativ mic, a reuşit performanţa de a obţine medalia de bronz la şah clasic, avându-i în faţă pe Stancu-Filipescu David de la Palatul Copiilor Craiova ( locul I cu 7,5 puncte) şi pe Mirăuţă Alexandru de la Acs Logismart Sibiu (locul II cu 7 puncte) având un punctaj de 7 puncte, pierzând locul II datorită sistemului de departajare. La blitz s-a clasat pe locul II la băieţi 8 ani şi pe locul III la băieţi 12 ani.
            În confruntarea directă cu primii doi clasaţi, micuţul şahist a fost singurul care a reuşit să-l învingă pe câştigătorul competiţiei şi a făcut remiză cu cel clasat pe locul II. Doar lipsa de experienţă competiţională a făcut ca Andrei să piardă locul I.
            Următoarea competiţie la care va participa este Open Şah Petroşani, desfăşurat în perioada 16-19 august 2011.
           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu